Op zaterdag 22 juni hielden we weer ons jaarlijkse zomertoernooi. Zoals gebruikelijk begonnen we om 12:00 uur in ons clubhuis de Zunnebargh met een eenvoudige lunch, bestaande uit een kopje tomaten- of kippensoep met een belegd broodje erbij. Dit is altijd een gezellig begin van het toernooi, waar onder het eten al de winkansen worden besproken en favorieten benoemd.

Om 13:00 uur deelden we de nummers uit en daarna begonnen we te spelen. We hebben vier partijtjes gespeeld van 35 minuten. Na de tweede partij was er tijd voor een kopje koffie en thee met wat lekkers. Daarna ging het spel weer door met nog twee partijen. Rond 16:15 uur was iedereen uitgespeeld en werd er opgeruimd. Het is altijd fijn om te merken dat er leden zijn die spontaan helpen bij het opruimen, waarvoor onze dank.

Terug in het clubhuis ontvingen alle deelnemers twee consumptiebonnen om het toernooi af te kunnen ronden met verkoelende drankjes. Ook gingen er schalen met lekkere hapjes rond, die goed in de smaak vielen!

Prijsuitreiking

Toen was het tijd voor de prijsuitreiking. Twee dames in de top drie! Een mooi resultaat!

De 1e prijs is gewonnen door Annie Vloedgraven met 42 punten! Janny de Graaf kwam met 30 punten in aanmerking voor de 2e prijs en Pépe Jácome kort daarachter met 26 punten won de 3e prijs.

Het was weer een erg geslaagd toernooi, mede door het mooie weer. Hier zijn nog enkele foto's te zien.

Hartelijk dank namens het bestuur aan alle vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat alles op rolletjes liep en het weer een geslaagd en gezellig toernooi was!