Afgelopen zaterdag was het dan zover: het eerste interne toermooi sinds bijna anderhalf jaar!

De opkomst was redelijk te noemen. Er hadden zich 24 mensen opgegeven om te spelen. Leuk om weer zovelen in ons geel-zwarte tenue te zien!

De sfeer was ontspannen en iedereen had er zin in. We begonnen iets later dan gepland, want we hadden een paar laatkomers en het kostte wat moeite om iedereen met de juiste partner bij de juiste baan te krijgen.

Het fluitje klonk en de wedstrijd was aan!

 

Na twee speelrondes van een half uur was het tijd voor een kopje koffie of thee met een koekje. De tussenstanden werden doorgegeven en genoteerd en er werd al gespeculeerd over wie de prijswinnaars zouden kunnen worden.

Na de laatste spannende speelronde kon iedereen even naar huis om zich te verfrissen en om te kleden voor de barbecue aan het eind van de middag en begin van de avond. Het verklappen van de uitslag en het uitreiken van de prijzen vond vóór de barbecue plaats in de grote zaal van het clubhuis. Daar voegden zich ook de leden en introducees die zich hadden opgegeven voor alleen de gezellige avond zich bij het gezelschap.

Als eerste viel Thresia in de prijzen, zij mocht de poedelprijs in ontvangst nemen vanwege een top score van -33.

De derde prijs was voor Gerrie, met 9 punten. De tweede prijs was voor Mienke met 13 punten. Beiden hadden niet verwacht met zo weinig punten in de prijzen te vallen, maar dat bleek dus toch te kunnen. Want er was een groot verschil met de nummer één zo bleek. Die had namelijk 32 punten gescoord! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dat was ik dus, webmaster John.

Ter nuancering vertel ik erbij dat hoeveel punten je scoort ook afhangt van de partner met wie je speelt, het is zeker niet alleen hoe goed (of een stuk minder goed) je zelf speelt. Dus dank ook aan mijn partners Annie V., Jan, Derk en Anne. Zonder jullie was het niet gelukt! 

De barbecue was goed verzorgd en er was van allerlei lekkers te eten. Heerlijke salades en slaatjes, fruitsalade en vlees in overvloed!
Altijd leuk om met elkaar te kletsen terwijl we van alles op onze bordjes schepten. Ook rond de BBQ was het een komen en gaan van liefhebbers.

Tijdens dit alles klonk er accordeonmuziek van de familie Bresser, die oude liedjes en gezellige meezingers speelden. Er werd dus ook nog gezongen en zelfs ook even gedanst tussen het eten en bbq-en door!

Leuk om te zien en te dat zovelen genoten van het eten en het samenzijn met elkaar na zo'n lange tijd.

Nadat we onszelf ook nog konden trakteren op een heerlijk stukje ijs met slagroom en een keur aan dessertsausjes ging een ieder naar verloop van tijd voldaan en gelukkig (neem ik aan... ) weer naar huis!

Ik heb ook nog een aantal foto's gemaakt. Die vind je hier